Kinderfietsen

Een kind leren fietsen hoort hier in Nederland nu eenmaal gewoon bij de opvoeding. Daarom is een kinderfiets is een belangrijk product voor jullie kind. Het is belangrijk dat de kinderfiets de juiste maat heeft, comfortabel fietst en veilig is.
Het Kinderfietspaleis heeft enkel en alleen kinderfietsen van kwaliteitsmerken, waardoor je er zeker van kunt zijn dat u een comfortabele én veilige kinderfiets koopt. De kinderfietsen van Het Kinderfietspaleis worden allemaal afgemonteerd geleverd en vaak tegen de beste prijs van Nederland.

 

Vijf werkdagen

Ons complete assortiment kinderfietsen staat op onze website. Alle kinderfietsen welke op voorraad staan kunt u online bestellen. Indien u een kinderfiets online besteld en met Ideal afrekent, dan wordt deze binnen 5 werkdagen bij jullie thuis afgeleverd. Hoezo snelle levering? Als je liever langskomt, dan kan dat natuurlijk ook, u wordt dan altijd geholpen door vakkundig personeel met verstand van kinderfietsen. Op onze website vind je ons adres en onze openingstijden.

Hoe u ook wenst te winkelen: wij wensen u in ieder geval veel shopplezier!