Vindt uw ideale kinderfiets
Jongensfietsen
Meisjesfietsen
Accessoires

Het Kinderfietspaleis

Het Kinderfietspaleis is een onderdeel van Peeters Tweewielers in Maarheeze. 
Onze fietsenzaak bestaat al sinds 1993 maar wij hebben ons sinds 2002 meer gespecialiseerd in kinderfietsen.
U kunt bij ons gewoon 5 dagen per week terecht voor een goed advies, een super service en een vakkundig afgemonteerde kinderfiets tegen een eerlijke prijs.

Zoekt u een nieuwe merk kinderfiets dan bent u bij ons aan het juiste adres, kinderfietsen is onze specialiteit, onze bedoeling is een ruim assortiment nieuwe kinderfietsen en accessoires aan te bieden tegen leuke prijzen.
Ondanks onze scherpe prijzen staan wij erom bekend dat wij bij de aanschaf van een kinderfiets een eerlijk en deskundig advies geven, dit advies kunnen we echter alleen geven als u met het kind bij ons in de winkel de fiets komt kopen.

Wij hebben het grootste assortiment kinderfietsen en kinderaccessoires op voorraad van de regio

Onze klanten vertellen

     Michael  20-09-2023

Hele fijne service, vanaf het 1e contactmoment tot de aflevering. Denken mee met de klant en leveren vlot maatwerk. Top!

     Joey Keen   08-07-2022

Perfecte service en goede levering van de fiets. Zelfs het na bestelde slot werd nog netjes gemonteerd op de fiets. Het contact via de whatsapp verliep goed en netjes. Een aanrader voor een ieder! Fietspaleis nogmaals dank voor de goede afwikkeling, echt top!

     Wouter  20-01-2022

Twee keer in korte tijd een fiets besteld en twee keer een heel goede ervaring. Duidelijke website, afspraken worden nagekomen en keurig op tijd geleverd. Fiets perfect gemonteerd en zeer zorgvuldig ingepakt voor onbeschadigd vervoer. Aanrader.

     Rachelle   03-12-2021

Online een kinderfiets besteld gezien de schaarste in winkels. Ik werd telefonisch prettig te woord gestaan. Ook als ik nog eens belde of de fiets echt wel geleverd zou worden in een bepaalde week (verjaardagscadeau). Daarnaast per mail goed op de hoogte gehouden voor het bezorgproces. Erg snelle levering!