Alpina Clubb

De Alpina Clubb is een trendy uitvoering binnen de Alpina familie.
Deze zeer trendy fiets is een transportfiets met voordrager met een mooi eigentijds design wat terug komt in het frame en de bagagedrager. Deze Alpina Clubb is leverbaar in zowel jongens als meisjes uitvoeringen in de maten 16, 18, 20, 22, 24 en 26 inch. Wij hebben bijna alle modellen van de Alpina clubb uit voorraad leverbaar tegen zeer scherpe prijzen en leveren deze volledig afgemonteerd af door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven.
Wij hebben een zeer grote voorraad kinderfietsen waardoor wij 99% van alle fietsen welke op deze site staan binnen 2 werkdagen afgemonteerd bij u af kunnen leveren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw kind mee te nemen naar onze winkel waar u een eerlijk en deskundig advies krijgt van ervaren mensen.
 

Accessoires

Wat is nu een trendy fiets zonder leuke accessoires waarmee je je eigen fiets leuk kunt oppimpen naar eigen wens en smaak.
Ook kun je deze trendy Alpina Clubb voorzien van een hippe fietstas of leuke mand net als mama, ook hierin vindt u bij
Het Kinderfietspaleis een groot assortiment.
Van bellen tot vlaggen en van tassen tot manden bent u bij ons op het juiste adres. Veel accessoires worden gemonteerd op de fiets als u dat wenst hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Véél plezier met winkelen en misschien tot kijk in onze winkel.

 

Bekijk hier al onze Alpina Clubb modellen