Batavus kinderfietsen

BATAVUS KINDERFIETSEN SUPERIEUR IN VEILIGHEID, KWALITEIT EN DESIGN       

 

Even uitrazen!

Veel kinderen fietsen maar al te graag op een Batavus fiets, een super degelijke fiets om lekker mee naar een vriendje of vriendinnetje te fietsen, rondjes rijden door de buurt, fietsen naar school en weer terug of lekker even crossen over ruige paden of door de modder en jezelf even lekker uitleven.
Natuurlijk denk je dan als ouder: als dat maar goed gaat. Maar het is in ieder geval fijn te weten dat je kind altijd veilig fietst op een kinderfiets van Batavus.

 

Veiligheid voorop ook qua remsysteem.

Batavus doet er alles aan om hun fietsen zo veilig mogelijk te maken.
Dit geldt zeker voor kinderfietsen, hier wordt veel aandacht aan besteedt. Niet voor niets dat alle modellen standaard een dubbel remsysteem hebben nl. een terugtraprem en 1 of 2 handremmen. Dat zorgt voor een extra stukje veiligheid.

 

Goede verlichting

Niets is zo leuk dan fietsen in het donker, lampen aan en fietsen maar.
De verlichting is vaak een kwetsbaar punt op een fiets. Batavus heeft er daarom voor gekozen om bij alle kinderfietsen LED verlichting op batterijen te monteren. Voordeel hiervan is dat ze ook als ze stilstaan ze toch verlichting hebben.

 


Kwaliteit en afwerking

Batavus kinderfietsen zijn kwalitatief zéér hoogwaardig, zo zijn alle stickers flinterdun en zitten deze onder de blanke lak waardoor deze nooit loslaten en er geen vuile randjes omheen komen.
Vrijwel alle bouten, moeren, kettingspanners, beugeltjes en klemmetjes zijn van RVS.

 

Design

Kinderfietsen van Batavus zijn niet alleen ontzettend veilig en betrouwbaar, maar ook qua design zien ze er super uit.
Zo hebben wij van Batavus voor meisjes de Packd, Young Dutch, CNCTD en de Star, en voor de jongens hebben we de stoere Snake, CNCTD en de Packd. in ons assortiment.
Wat ons betreft is een Batavus kinderfiets de onbetwiste nr.1 kinderfiets van Nederland.
Kijk maar eens bij ons aanbod voor een leuke en veilige Batavus kinderfiets welke wij u leveren tegen een zéér scherpe prijs.

 

Bekijk hier onze Batavus Jongensfietsen
 

Bekijk hier onze Batavus Meisjesfietsen